Over frietkramen

Ons grote band voorzien van lekkere friet in ons korte tijd? Wij verlenen een bakcapaciteit tot immers 1000 porties friet per uur! Onze klantvriendelijke medewerkers bereiden voor u met passie de lekkerste friet en voordeligste snacks. Informeer tot een opties en de super scherpe prijzen.

We bezitten daarvoor het zogenaamde HACPP certificaat. Zo beseft u echt dat ons mobiele patatkraam huren op uw party bij Frietfestijn.nl degelijk is.

We faced problems while connecting to the server or receiving data from the server. Please wait for a few seconds and try again.

Denies kan zijn bijzonder beleven in dit bakken voor vollere gezelschappen in tussen andere Arnhem. Alle frietwagens bestaan zo ingericht het wij in ons heerlijke tijd een grote band mensen betreffende ons goudbruin gebakken friet en een snack kunnen bedienen. Wie weet hoeft zeker lang te wachten.

Boek nu menu De Luxe ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei ofwel juni en we produceren uw menu helemaal met

Goudgele friet, snacks teneinde aangaande te smullen en alle tijd voor uw kijk op indien u dan ook ons feest geeft? Het kan elkeen wanneer u dan ook besluit ons mobiele frietwagen te huren bij Frietfestijn.

Bezit u nog twijfels over het boeken met een frietkraam? Kijkt u dan eens voor onze referenties en zie daar welke gelukkig ondernemers, verenigingen en organisaties u dan ook weet voor zijn geweest.

Deze middelen geraken vers bereid op locatie in de frietkraam. Omdat Limburg erom bekend staat uitgebreid en langdurig partijtje te mogen vieren, kan zijn daar ons exclusief avondvullend menu mogelijk. Daarmee kunnen de klanten vijf uur onbeperkt smullen.

In het geval wensen meer info wij ervoor dat een bestemd beurs een offerte op maat naar je toe stuurt. Deze offerte gaat jouw in heerlijke tijd onthalen. Essentieel teneinde te begrijpen kan zijn het een prijsopgave kosteloos en totaal vrijblijvend is; je wordt nergens toe verplicht.

Mijn opvatting, ons patatje bestel jouw niet elke dag, (uitzonderingen bevestigen de regel), zodra jouw dit niet elke dag koopt, mag het ook aangenaam bestaan voor die keren dat jouw immers ons patatje koopt.

Wil je ook een Rijdende keuken inhuren voor jouw trouwerij of festiviteit? Dat mag, kijk eventjes op de webwinkel en wees er vlug bij, opdat je absoluut beseft dat een Rijdende keuken op deze datum op jouw event komt te staan!

Bij het huren van een frietwagen in Groenlo bestaan daar verscheidene opties. Ook niet een ieder verlangen is een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks genoeg bestaan.

Heb jij binnenkort ons aanleiding voor een feestje en wensen zijn je dit nuttigen voor de gasten onderhouden? Vervolgens is ons mobiele frietkraam huren de perfecte uitkomst. Het huren over ons mobiele frietkraam is prima mogelijkheid teneinde jouw gasten te voorzien van een maaltijd.

Meer en meer kan zijn daar belangstelling tot een frietwagen op feesten en partijen. Wij komen, op een tijdstip het wij betreffende u dan ook samenkomen, betreffende onze HACCP goedgekeurde nieuwe frietwagens bij u op lokatie. De gasten mogen zichzelf vervolgens onbeperkt tegoed verrichten aan onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *